O nas

CD Studio je vodilno podjetje, ki je specializirano tako za storitve proizvodnje, duplikacije, replikacije in tiska na CD in DVD medije, kot tudi za proizvodnjo in tiskanje CD vizitk ter mini CD-jev. Poleg vsega naštetega pa po zelo ugodnih in konkurenčnih cenah nudimo široki spekter embalaže za vse vrste medijev, tako digitalnih kot tudi tiskanih materialov.

Nudimo tudi storitve oblikovanja in tiska vseh vrst prilog (kartonskih ovitkov, brošur, knjižic…) za CD in DVD izdaje ter za vse druge vrste embalaže. Pri tem uporabljamo različne tehnike tiskanja, vse s ciljem, da bi zagotovili najvišjo kvaliteto proizvodov, ne glede na to ali izvajamo velike ali manjše serije.

Naše stranke so dokaz kakovosti, ki jo nudimo. Svoje zaupanje nam izkazujejo različna podjetja, od oglaševalskih marketinških agencij, glasbenih in video studiev, založniških hiš, do multimedijskih in računalniških podjetij ter vse do posameznih glasbenikov. Njihovo zaupanje opravičujemo vsak dan. Naš referenčni spisek zajema tako stranke iz Slovenije, kakor tudi iz držav bivše Jugoslavije in preostale Evropske unije. Dolgoletno sodelovaje z zelo zahtevnimi strankami je jamstvo naše kakovosti.

Spremljamo svetovne trende in neprestano vlagamo v izobraževanje o novostih v tehnični izvedbi, z uporabo novih tehnologij pa prispevamo k izboljšanju kakovosti. Vse to nudimo po zelo ugodnih cenah, ki so v skladu z najvišjimi standardi in jih uporabljamo v zadovoljstvo naših strank.