some image

Tisk

Videz medija je skoraj enako pomemben kot tudi njegova vsebina, zato je potrebno zagotoviti kvalitetno vizualno rešitev.

Nudimo tako brizgalni (inkjet) in termotransferni tisk, kakor tudi digitalni tisk pripadajočega pakiranja.

Videz CD ali DVD medija je skoraj enako pomemben kot tudi njegova vsebina, zato je potrebno zagotoviti kakovostno vizualno rešitev. Prav zato smo se specializirali za kakovostni tisk CD / DVD medijev, saj želimo zagotoviti profesionalnost pri izdelavi te vrste digitalnih medijev.

Na končane CD ali DVD medije ne lepimo etiket, temveč tiskamo direktno na medij z uporabo posebnih metod.

INKJET TISK

Inkjet tisk je na gornji strani CD ali DVD-ja najpogosteje uporabljena metoda. Takšen tisk je vrhunske kakovosti in vam omogoča, da se izrazite brez omejitev. Prednost takšnega tiska je očiten profesionalni vtis pri izdelavi vizualne slike.

Izpis izdelamo tako, da barve brizgamo direktno na podlago za tisk, ki takoj vpije barvo, zato je medij takoj pripravljen za uporabo. To vrsto tiska uporabljamo v primerih, ko izpisujemo fotorealistične slike, besedila, logotipe in druge grafike.

TERMOTRANSFER TISK

Termotransferni tisk je tehnika tiskanja, kjer indirektno z uporabo že natisnjenih negativov ter s pritiskom in temperaturo sliko prenašamo na podlago. To je metoda, ki je primerna za izpis tiska in enostavnih grafik.

To je najcenejša oblika izpisa, ki jo lahko uporabimo na CD in DVD medijih do 1.000 kosov. Prednost te metode je v dolgi življenjski dobi, odpornosti na vodo in praske, prav tako pa sam proces izdelave zahteva zelo malo časa.

DIGITALNI TISK

Zraven direktnega tiska na CD ali DVD medij nudimo tisk na nalepke, ovitke,kartonskih embalaž in ostale embalaže, ki so primerne za tovrstne medije.

Poiščite ponudbu